Miercurea-Ciuc, Harghita
Iancu de Hunedoara,Nr. 8

„Cel mai puternic pompier”

          În anul Centenarului, la Alba-Iulia, s-a desfășurat competiția pentru desemnarea celui mai puternic pompier din România

            În perioada 07-09 iunie, la Alba-Iulia, s-a desfășurat etapa națională a concursului “Cel Mai Puternic Pompier 2018”, în cadrul căruia 84 de pompieri militari de la 32 inspectorate pentru situații de urgență din țară au dovedit faptul că pot face față oricărei provocări în misiunile pe care le au de îndeplinit. Concurenții, în mod individual, au avut de parcurs două probe practice.

            Salvatorii au demonstrat încă o dată implicarea și curajul caracteristice meseriei de pompier. În urma probelor din concurs, rezultatele au fost următoarele:

            Categoria + 35 ani:
Locul I – plt. maj. Bularca Gheorghe – ISU Covasna;
Locul II – plt.maj. Cantea Dan Marian – ISU Harghita;
Locul III – plt. maj. Grigoriță Gheorghe – ISU Bacău.

            Pentru prima dată, anul acesta și instituția noastră a fost reprezentată, cu onoare, în acest concurs de plutonierul major Cantea Dan Marian, el fiind la un pas de câştigarea concursului.

            În clasamentul general, a ocupat un onorant loc secund la categoria peste 35 de ani, o performanță dacă ne gândim că la startul competiției s-au prezentat aproape 100 de candidați!

            Anul acesta colegul nostru a avut posibilitatea de a se familiariza cu specificul acestui concurs și, anul viitor, avem convingerea că va câştiga acest concurs.

            Îl felicităm pentru efortul depus şi suntem mândri de performanţa obţinută!

                            COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE